Dierenarts Tamara van der Sar

TamaraVan de dierenartsen in ons team ben ik meest in de buurt geboren en getogen, nl. in het Westland.

In 2009 ben ik in Utrecht afgestudeerd als dierenarts. Ik heb ervaring op gedaan bij praktijken in verschillende delen van het land en naast gezelschapsdieren ook paarden, koeien, kleine herkauwers en enkele exotische dieren mogen behandelen.

IMG-20211027-WA0016

Zes jaar geleden wilde ik mijn kennis en kunde verdiepen. Omdat de echografie en interne geneeskunde altijd al mijn interesse hadden, ben ik op zoek gegaan naar een mogelijkheid om mijzelf in deze richting verder te ontwikkelen. Deze mogelijkheid vond ik in de functie van humaan echocardiografiste, waarvoor ik in het ziekenhuis ben gaan werken en de bijbehorende opleiding heb gevolgd en afgerond. Ik werk nog steeds twee dagen in het ziekenhuis om hartecho’s bij mensen te maken en mij op die manier steeds verder te blijven ontwikkelen.

Sinds mei 2018 ben ik onderdeel van het team Dierenartsenpraktijk Ypenburg & Nootdorp. Naast de werkzaamheden als het draaien van spreekuren en opereren, voer ik de echo’s van zowel hart als buik uit.

Thuis hebben we twee honden. Met de jongste hond, Steve (9 jaar), maken we graag lange wandelingen en volg ik ook detectietraining.